Актуализацията на Gran Turismo 7 1.16 връща обратната връзка със сила, премахва бързите стартовеАктуализация на Gran Turismo 7 в средата на месеца означава големи поправки, много прекрасни корекции на грешки. Актуализация 1.16 актуализира настройката за принудителни коментари и прави значителна промяна в онлайн лобито.

Следване Вчерашният съвет за поддръжка на сървъра, пристигна нова актуализация на играта за Gran Turismo 7, която предлага някои малки поправки.

Той тежи 338,5 MB на PlayStation 4 и 421,8 MB на PlayStation 5.

Размер на файла за актуализиране на Gran Turismo 7 версия 1.16, PS5

Нови настройки за обратна връзка по силата на волана

Актуализацията на версия 1.15 от миналия месец добави нови коли и състезания, но също така намали нивата на обратна връзка за сила за определени волани в опит да предотврати наранявания. Когато тези мощни колела ритат, по-добре внимавайте с палците си.

Сега обаче версия 1.16 се връща към оригиналните настройки, плюс следните три автомобила:

  • SRT Tomahawk X Vision Gran Turismo
  • SRT GTS-R Vision Gran Turismo
  • Jaguar Vision Gran Turismo SV

Ако управлявате тези три превозни средства със следното колело, ефектът на обратна връзка по силата вече е постоянно намален: Thrustmaster T300, Thrustmaster T500, Thrustmaster T-GT, Fanatec CSL Elite Racing Wheel, Fanatec Podium и Fanatec Gran Turismo DD Pro.

Лоби фалстартове

Един разочароващ елемент на Gran Turismo 7 е текущото състояние на стабилност на онлайн лобито и липса на функции.

Това се влоши в неотдавнашната актуализация през май, тъй като ако сте използвали опцията „Старт на мрежата с фалшива проверка на старта“, някои драйвери имаха различни начални времена от останалата част от мрежата.

Представете си сцената. 10 коли в мрежата, но стартовият светлинен портал на един шофьор угасва преди останалите и така той изстрелва в преднината. Катастрофа. Сега, за щастие, това е поправено.

Що се отнася до добавянето на опции за лоби на GT Sport и миграцията на хост? Не, не и този път…

Фалшив старт от онлайн лобито на Gran Turismo 7

Малки корекции

Въведени са и други малки промени, свързани главно с актуализацията от май 1.15. Следователно цветовете на съперническите автомобилни гуми вече съвпадат с тези, показани в миниатюрите на събитията „Lightweight K-Cup“ в книгата с менюта на Cafe, и освен това, ако изберете едно състезание със съперници, използващи произволно Toyota GR010 HYBRID, сега това вече не е едно състезание . -направете събитие

Иначе, както обикновено. Най-големите актуализации на съдържанието през последната седмица на всеки месец, корекции през всеки месец. Ще се върнем скоро с още новини за актуализацията на Gran Turismo 7, когато бъде налична, и ни уведомете в коментарите какво бихте искали да видите по-нататък.

Gran Turismo 7 Актуализация 1.16 Списък с промени

1. Конфигурация на автомобила
– Поправен проблем, при който „бутала с висока компресия“ и „турбокомпресори“ ще бъдат инсталирани едновременно, ако бъдат направени определени входове.

2. Световни вериги
– Коригиран проблем, при който се избира „Настройки на съперник“ > „Избор на съперник“ > „Случаен“ [Custom Race] и започвайки с ’21 Toyota GR010 HYBRID ще доведе до едно състезание;
– Поправено, така че цветовете на колелата на конкуриращите автомобили вече съвпадат с тези, показани на миниатюри в „Light K-Cup“;
– Поправен проблем, при който времето от входната точка до ямата заедно с действителното време, прекарано в спирането на пит стопа, ще се брои на някои писти като ‘Deep Forest’;
– Отстранен проблем, при който промяната на автомобил от „Настройки“ > „Промяна на кола“ в a [Time Trial] или [Drift Trial] екранът на събитието няма да промени миниатюрата на автомобила на горния екран.

3. Мултиплейър
– Поправен проблем, при който при избиране на „Настройки на състезанието“ > „Тип на старта“ > „Старт за проверка на фалшивия старт“ в „Лоби“, действителните начални времена на всяка кола се различаваха;
– Поправен проблем, при който при влизане в стая по време на състезание, в някои случаи фонът изчезваше и играта замръзва при излизане от стаята.

4. Контролер на кормилното управление
– Коригирана силата на обратната връзка за сила за следните комбинации от автомобили и контролери на волана. Когато използвате друга комбинация, приложената сила на обратна връзка ще бъде тази от актуализация 1.13

– Коли
・SRT Tomahawk X Vision Gran Turismo
・SRT GTS-R Vision Gran Turismo
・Jaguar Vision Gran Turismo SV

– Рюши
・Thrustmaster® T300
・Thrustmaster® T500
・Thrustmaster® T-GT
・Fanatec® CSL Elite Racing Wheel
・Fanatec® Podium
・Fanatec® GT DD Pro
 
5. витрина
– Отстранен проблем, при който лентата за напредъка на възпроизвеждането на видео не започваше отначало при възпроизвеждане на най-добрата обиколка в „Експонат“.

6. Други
– Няколко други въпроса са разгледани.

Източник: Gran Turismo

Add Comment