Входяща кутия за игри: Какви игри могат да бъдат в юнския Nintendo Direct?

Ще видим ли най-накрая Metroid Prime 4 този месец? (снимка: Nintendo)

Страницата с карти в четвъртък вярва, че Sonic Frontiers отразява Shadow Of The Colossus, както очаква един читател. Супер Марио Крикет.

За да се присъедините към дискусиите, моля, изпратете имейл на [email protected]

пряко противоположно
Така че сега има повече причина да се надяваме, че следващата седмица ще има Nintendo Direct? Единствената причина, поради която мисля, че няма да има, е защо да го пазя в тайна? Всъщност какво става с компаниите за игри и безсмислените тайни напоследък? Те никога не се придържат към добрите, относно новите игри, така че защо да сте толкова потайни за това кога е вашето събитие за разкриване? Тези неща се обявяваха седмици предварително, когато E3 все още беше нещо.

Както и да е, наистина се надявам, че Nintendo ще положи повече усилия и ще говори за новите Zelda, Metroid Prime 4 и Bayonetta 3. Включете другите им игри, за които вече знаем и това е наистина добър състав, който лесно може да се окаже по-добър от На Microsoft и тази на Sony.

Splatoon 3, Xenoblade Chronicles 3, Pokémon Scarlet/Violet и (да се надяваме) Advance Wars не е просто най-добрият набор от игри за първо парти от втората половина на годината, а е единственият, за който знаем със сигурност. Това е моментът за Nintendo да изпънат гърдите си и да се похвалят. Фактът, че това е очевидното, ме убеждава, че няма да го направят.
хавлиено злато

паднала надежда
Е… някой гледал ли е новия епизод на Оби-Уан Кеноби тази седмица? Не искам да навлизам в спойлери, но всъщност беше краят на Fallen Order, но по-скучен и много по-глупав. Паралелите с играта вече съществуваха в предишни епизоди, както други посочиха, но това е по-скоро като развлечение извън марката, направено от фенове и е малко смущаващо.

Харесвах The Mandalorian, но сега наистина се чувствам, че игрите са по-добри от предаванията и филмите (не че вече има филми). Аз съм за добрите игри, разбира се, но който и да е отговорен за организирането на всички тези неща, трябва да спи зад волана.

Наистина е жалко, че не разкриха куп от тези предстоящи игри на Star Wars на празника миналия месец, защото наистина не знаем какво очакваме в момента. И все пак се опасявам, че имам много добра представа какво да очаквам от последните два епизода на Оби-Уан.
grackle

много време да пристигне
Not Fable на събитието на Microsoft е истинско разочарование за мен и наистина се надявам, че това не е вярно. Също така ме кара да мисля, че разработчикът определено преувеличава истината, когато казва, че играта изобщо няма проблем.

Правят го от пет години или повече и все още нямат какво да покажат за това? Както каза другият читател, дори Nintendo не е толкова потайна и е доста очевидно, че Microsoft не крие играта, така че другите да не я копират. Те го крият, преди да не е почти завършен и/или да не е много добър.
Надявам се да имате добро шоу, защото е време да получим добри новини, но имам лошо предчувствие за вашето ‘E3’ събитие. Просто се надявам да имат нови съобщения, за които никой все още не е намекнал.
Хърши

Изпратете отзивите си по имейл на: [email protected]

липсващите нули
Четейки за продължението на 1-2-Switch, което замръзва, се чудя колко игри Nintendo е отменила през годините. Доколкото разбирам, игрите се отменят често при всеки издател, така че представете си колко Nintendo трябва да е премахнала по това време.

Мисля, че това обяснява защо слуховете му никога не се оказват верни, дори когато източниците са добри. Надявам се, че са били верни, когато са били съобщени за първи път, но след това са били отменени. Искам да кажа, те отмениха това шоу на Zelda Netflix само защото изтече, може би и те правят игрите? Може би някъде в централата на Nintendo има като пет полунаправени F-Zero игри, които никога не са направени?
Приближаване

сянка на таралеж
От това, което мога да събера от Sonic Frontiers, мисля, че основното вдъхновение е Shadow Of The Colossus, а не Zelda: Breath Of The Wild. Може би Zelda само по отношение на визуализацията, но този гигантски бос, който те показаха, е много Shadow Of The Colossus и няма нищо подобно в нито една игра на Zelda. Освен това Shadow Of The Colossus е наистина мрачен, с гигантски отворен свят без нищо в него.

Сега, нямам представа защо Sega го копира, тъй като няма повече смисъл от Zelda, но бих казал, че това определено е коренът на идеите. Надявам се, че по-късните видеоклипове ще показват още по-големи и по-сложни шефове, които трябва да изкачите. Вероятно ще има и кон, просто ще се окаже един от новите ви приятели.
крис п бекон

Отвъд Soulsborne
Току-що победих Elden Ring и мразя да съм неоригинален, но това е невероятна игра. Лесно един от любимите ми и със сигурност в моите топ пет от последните две поколения. Въпреки това, докато си мисля за това след победата си (имах много дълга баня, за да мисля за това), трябва да призная, че технически не направи нищо много ново, просто събра познати идеи и механика заедно по най-приятния начин . все още.

Така че въпросът ми не е толкова какво прави From след това, а дали винаги ще бъде нещо като Dark Souls, но с обрат. Донякъде съм готин, ако е така, но бих искал да ги видя малко да се разклонят. Знам, че има слухове за ново Armored Core, но освен ако не е коренно различно от другите, не го виждам да е твърде интересно.

Те направиха VR играта Déraciné, която не съм играл, но изглежда интересно, така че бих искал да ги видя да се справят с нещо напълно или поне в по-голямата си част различно. Кой не би искал да види игра в стил RPG, например? Или какво ще кажете за друга глупава екшън игра като QTE fest Ninja Blade? Те са се разраснали толкова много като компания през последното десетилетие, че бих искал да видя какво биха направили от новите и старите дни с целия си нов опит.
Буни

спорт на годината
Така че, ако Nintendo има нова спортна игра всяка година и тази година това е Mario Strikers, какво ще се случи следващата година? Не мога да повярвам, че вече са приключили с Mario Tennis, така че какво правят? Нямате ли такъв или практикувате спорт, който е по-малко подходящ? Мисля, че имаха бейзболна и преди, но не съм сигурен, че е пуснат в Европа.

Никога няма да получим Super Mario Cricket, въпреки че трябва, какво друго биха могли да направят? Хокейът на лед изглежда твърде подобен на Strikers и не виждам футболът да е популярен. Или може би доджбол? Казвам доджбол, все още не разбирам дали е истински спорт или нещо, което са измислили за този филм.
Поли

положителна битка
Лично аз съм много развълнуван да науча, че Street Fighter 6 ще има подходящ режим за един играч. От всичко, което видяхме досега, изглежда, че Capcom е научил всички уроци от Street Fighter 5, особено по отношение на лошото стартиране и липсата на съдържание.

Най-големият му проблем е просто, че цялото нещо вече не е изненада или носталгия. Street Fighter 4 беше голямото завръщане и нищо друго не беше в състояние да повтори това, и то не по своя вина.
Въпреки че с Street Fighter 6 харесвам всичко, което съм виждал досега, включително графиката, героите (включително изтичането) и тонът, който не става твърде сериозен, което е нещо, което ме притеснява.

Street Fighter никога няма да бъде голямото нещо отново, но мисля, че стига да е качествена игра с постоянен поток от актуализации, тя може да бъде отново хит. За мен това е най-добрата поредица от бойни игри и винаги ще бъда до нея.
Кранстън

Inbox също работи
И така, ако Diablo Immortal е най-лошата игра на Blizzard, ами ако е изключително печеливша? Което вероятно ще бъде. Ще се притеснява ли Blizzard, че трябва да правят още лоши игри?
Ганц

Така че, когато Юън Макгрегър имаше предвид игрите, в шоуто Obi-Wan Kenobi Disney+, той не намекваше за кросоувър с Fallen Order, той намекваше, че те просто щели да изтръгнат края на едро и се надявам, че никой забелязал. ?
Спусък

Гореща тема за тази седмица
Тъй като Xbox & Bethesda Showcase е насрочен за неделя вечер, входящата кутия на този уикенд пита какво очаквате да видите обявено, както на него, така и на други предавания в стил E3 през юни.

E3 може никога да не се върне, но Microsoft поне поддържа същия график със своето голямо 90-минутно събитие за предварителен преглед. И така, какви игри и други разкрития очаквате с нетърпение? Какви изненади прогнозирате, включително нови хардуерни и сервизни съобщения и игри, които идват тази година?

Издателите на Sony, Nintendo и трети страни не са потвърдили дали ще направят нещо подобно този месец, но ако го направят, какво очаквате от това? И какво според вас вероятно няма да се случи?

Изпратете отзивите си по имейл на: [email protected]

дребния шрифт
Нови актуализации на входящата кутия се появяват всяка делнична сутрин, със специални пощенски кутии с горещи теми през уикендите. Писмата на читателите се използват по заслуги и могат да бъдат редактирани за дължина и съдържание.

Можете също така да изпратите своя собствена функция за четене от 500-600 думи по всяко време чрез имейл или нашата страница за изпращане на неща, която, ако се използва, ще бъде показана в следващия наличен слот за уикенда.

Можете също да оставите вашите коментари по-долу и не забравяйте да го направите Следвайте ни в Twitter.

ПОВЕЧЕ: Gaming Inbox: Sonic Frontiers Concerns, PS5 State of Play Sequels и Третата игра на Hideo Kojima

ПОВЕЧЕ: Входяща кутия за игри: Прогноза за състоянието на следващата игра, неприязън към Diablo Immortal и нова версия на GoldenEye 007

ПОВЕЧЕ: Games Inbox: Най-добрата игра за PS5 на State of Play, нови герои от Street Fighter 6 и сирене от Resident Evil 4

Следвайте Metro Gaming на Twitter и ни изпратете имейл на [email protected]

За да изпращате по-лесно писма в пощенската кутия и функции за четене, без да е необходимо да изпращате имейл, просто използвайте нашата страница за изпращане на неща тук.

За още истории като тази вижте страницата ни с игри.

Add Comment