Джеръми Кайл се завръща в телевизията три години след като шоуто му беше елиминирано

Джеръми Кайл се завърна на телевизионните екрани във Великобритания за първи път от три години, откакто беше уволнен от ITV, тъй като снощи помогна за стартирането на новия канал TalkTV заедно с Шарън Озбърн.

Едноименното шоу на Джеръми Кайл на 56-годишния водещ беше спряно за неопределено време през май 2019 г. след смъртта на състезателя Стив Даймънд, 63, седмица след заснемането на шоу с негово участие.

Но Кайл се завърна на телевизионните екрани в 21 часа вчера като част от нова едночасова панелна дискусия The Talk, където петима коментатори с различен произход и гледни точки обсъждат актуални проблеми.

Кайл и Озбърн се присъединиха към водещите Естер Краку, Никола Торп и Джей Джей Анисиоби в панела и обсъдиха новинарски теми като покупката на Туитър от Илон Мъск, принц Андрю и „събуждащия се свят на Дисни“.

Даймънд е заподозрян, че се е самоубил седем дни след заснемането на шоуто на Джеръми Кайл. Той беше минал тест с детектор на лъжата, след като беше обвинен в изневяра на бившата си годеница Джейн Калахан от Госпорт, Хемпшир.

Изключително популярното конфронтационно токшоу, което беше редовно събитие от 2005 г. по дневната телевизия, беше отменено завинаги след призиви за отмяната му от страна на парламентаристи и членове на обществеността.

След като шоуто беше спряно, депутатите започнаха разследване в риалити телевизията, като главният изпълнителен директор на ITV Дам Каролин Маккол каза, че телевизионният оператор е „обмислял“ да го отмени, преди да го премахне от графиците.

Кайл се завърна в радиото през септември 2021 г., когато започна да води предаване на talkRadio, но снощи беше първият му път в националната телевизия и той беше сниман, стискайки палци на камерите, докато напускаше студиото.

Джеръми Кайл помогна за стартирането на новия телевизионен канал TalkTV снощи, когато се появи в чат шоуто The Talk.

Шарън Озбърн (вляво) и Кайл се присъединиха към други водещи (в центъра, вдясно) Естер Краку, Джей Джей Анисиоби и Никола Торп

Шарън Озбърн (вляво) и Кайл се присъединиха към други водещи (в центъра, вдясно) Естер Краку, Джей Джей Анисиоби и Никола Торп

Кайл се завърна на телевизионните екрани във Великобритания за първи път от три години, когато помогна за стартирането на TalkTV снощи с Озбърн.

Кайл се завърна на телевизионните екрани във Великобритания за първи път от три години, когато помогна за стартирането на TalkTV снощи с Озбърн.

Миналия месец коронерската служба на Хемпшир потвърди, че разследването на смъртта на г-н Даймънд е било отложено след молба от името на семейството на починалия. Нова дата за производството все още не е определена.

Даймънд почина от предозиране с морфин и сърдечен проблем в дома си в Портсмут, както беше съобщено на предварително изслушване през 2020 г.

Стив Даймънд

Стив Даймънд, гост в Шоуто на Джеръми Кайл през 2019 г., беше намерен мъртъв на 63 години от предполагаемо предозиране с морфин седмица, след като беше разпитан от водещия в шоуто на ITV.

По това време коронерът Джейсън Пег каза, че Джеръми Кайл е нарекъл г-н Даймънд „сериен лъжец“ и каза, че „няма да му се довери с копче за шоколад“.

Съдебният лекар каза, че Кайл ще бъде заинтересована страна в разследването, защото “може да е причинил или допринесъл” за смъртта на Даймънд.

През 2017 г. съдия определи Шоуто на Джеръми Кайл като “хуманна форма на примамка на мечки”, след като гостът на шоуто, 45-годишният Дейвид Станифорт, беше признат за виновен за нападение за нанасяне на юмруци на шофьора на автобус Лари Махони., 39 г., по време на битка на сцената.

А миналия месец документален филм зад кулисите за шоуто по Channel 4 разкри невиждани досега кадри на водещия, който описва гостите като „дебели като лайна“ и ругае членовете на публиката, че говорят по време на снимките.

„Death on Daytime“ се чу от бивши работници в шоуто на ITV, които казаха, че платформата е дала на Кайл „комплекс на боговете“ и обясни как биха обезпокоили гостите, за да забавляват зрителите.

Един клип показва как Кайл ругае продуцент за „ужасен“ сценарий, докато друг го записва как казва на колега: „Не разбирам, те са ужасни гости, ти го направи отново, тях“. е дебела като гадно.

В друг клип Кайл беше видян да се опитва да води сегмент, казвайки на зрителите: „Предполагам, че това шоу се нарича Шоуто на Джеръми Кайл, нали? Но може да се нарече JK Show. [Name bleeped out] Той се върна, дами и господа.

Но тогава той спря и каза: „Не, не, не, слизай, слизай, грешно е, слизай, както си го написал, няма никакъв смисъл. Това е ужасно. Няма нужда да казвам, че ето го. Виж това, девойко.

Джеръми Кайл напуска студиото на TalkTV в Лондон снощи

Джеръми Кайл напуска студиото на TalkTV в Лондон снощи

Кайл напуска студиата на TalkTV в Лондон снощи след стартирането на новия канал и неговата програма The Talk.

Кайл стиска палец на фотограф извън студията на TalkTV след стартирането на новия телевизионен канал снощи.

Кайл стиска палец на фотограф извън студията на TalkTV след стартирането на новия телевизионен канал снощи.

Кайл беше домакин на шоуто на Джеръми Кайл в продължение на 14 години, преди то да бъде прекратено през 2019 г. В изявление миналия месец Кайл каза пред The ​​Sun: „Бих искал да изкажа отново най-дълбоките си съболезнования на приятелите и семейството на г-н Даймънд“.

„Постоянно твърдя, че би било неуместно да обсъждам трагичната смърт на Стив Даймънд, преди да приключи съдебното разследване.

„По същия начин фалшивите и вредни обвинения, отправени срещу мен от Канал 4, сега са при адвокатите.

„ITV несъмнено ще разгледа въпросите, повдигнати от Channel 4 около продукцията на ITV на Шоуто на Джеръми Кайл, би било погрешно да говоря от тяхно име.

„Сега не е моментът за дебати или обсъждане какво е текущ правен процес. Когато мога да отговоря, ще го направя.

Майката на Кайл е работила като чиновник в Coutts Royal Bank, докато баща й Патрик е бил счетоводител и личен секретар на кралицата майка преди да се пенсионира. Самият Кайл е посещавал училище Blue Coats в Рединг, където таксите са £6,013 на срок.

Джеръми Кайл се наслаждава на чаша вино след стартирането на TalkTV снощи

Джеръми Кайл се наслаждава на чаша вино след стартирането на TalkTV снощи

Кайл се наслаждава на чаша вино след стартирането на TalkTV снощи, докато участва в новото токшоу The Talk

Джеръми Кайл беше домакин на шоуто на Джеръми Кайл в продължение на 14 години, преди то да бъде отменено през 2019 г. след смъртта на Даймънд.

Джеръми Кайл беше домакин на шоуто на Джеръми Кайл в продължение на 14 години, преди то да бъде отменено през 2019 г. след смъртта на Даймънд.

Снощното токшоу на TalkTV изглежда работи сравнително добре, но има някои дребни проблеми в звука.

Озбърн стартира шоуто с думите: „Чудесно е да се върнеш на екраните си и още по-добре да те наемат. Това е първото ни шоу тази вечер и ще бъде страхотно, нали, скъпа?

Тогава Кайл каза: „Напълно страхотно, г-жо О. Радвам се, че ви имам. Добре дошли обратно в страната.

Озбърн се завърна на телевизионните екрани, след като напусна американското чат шоу, наречено The Talk, по CBS, след спор в ефир с неговия съ-водещ Шерил Ъндърууд през март 2021 г.

Те се сблъскаха, докато обсъждаха коментарите на Пиърс Морган за интервюто на херцогинята на Съсекс с Опра Уинфри.

Озбърн защити Морган срещу обвинения в расизъм, а последствията накараха американската версия на The Talk да отиде в едномесечна пауза.

Неговият сегмент в TalkTV снощи последва новото токшоу на Морган, Piers Morgan Uncensored, в което той интервюира бившия президент на САЩ Доналд Тръмп.

Кайл се появява през 2018 г. с третата си съпруга Вики Бъртън, с която водещият е на почивка в Барбадос миналия месец.

Кайл се появява през 2018 г. с третата си съпруга Вики Бъртън, с която водещият е на почивка в Барбадос миналия месец.

Джеръми Кайл с първата си съпруга Кърсти Роули

Джеръми Кайл с втората си съпруга Карла Жермейн

Джеръми Кайл с първата си съпруга Кърсти Роули (вляво, през 1989 г.) и втората му съпруга Карла Жермейн (вдясно, през 2014 г.)

По време на вчерашното шоу Озбърн разкри, че семейството му не обича да си прави козметична операция, но каза, че го прави заради „собственото си его“.

Докато панелът обсъждаше популярността на козметичната хирургия, Озбърн призна, че е направил „всичкото си лице“ преди седем месеца.

Тя добави: “С напредването на възрастта, повярвайте ми, болката се влошава, беше невероятно болезнена.” Хващам се за носа, за да не падне.

Телевизионната водеща, която е омъжена за фронтмена на Black Sabbath Ози и има три деца, Ейми, Кели и Джак, призна, че семейството й не одобрява нейните процедури.

Тя каза: „Правя го за себе си. Съпругът ми не го харесва и децата ми наистина го мразят. Правя го от собственото си его.

За поверителна поддръжка се обадете на Samaritans на 116123 или посетете местен клон на Samaritans. Натисни тук за детайли

.

Add Comment