Кайли Дженър разказва в съда как Blac Chyna отряза бившето си гадже, рапъра Tyga,

Кайли Дженър разкри в съда в понеделник как бившият й приятел, рапърът Тайга, веднъж й показал дълъг шест инча белег на ръката си, за който тя каза, че му е нанесен от риалити звездата Блак Чайна, когато тя го нападна с нож.

Чина и Тайга някога бяха сгодени и имат 9-годишен син. Но след като се разделиха, Кайли започна да се среща с хип-хоп звездата, която й разказа как Чина го е малтретирала по време на връзката им.

„Когато се срещахме, той ми изрази проблемите си с Чайна“, каза 24-годишният младеж пред журито във Върховния съд на Лос Анджелис. Той ми показа ръката си и каза, че Чина я е отрязала с нож.

„Той ми изрази злоупотребата си с алкохол и наркотици. Може да е била кайф или пияна в нощта, когато го прекъсна.

Кайли, която беше облечена в тъмнокафяв сатенен панталон и тежки черни ботуши, каза, че белегът, който Тайга й показа, е зараснал и е бил „дълъг може би шест инча“.

След като чу, че брат й Роб е започнал да се среща с Чина, Кайли каза пред съда, че тя и Тайга са отишли ​​да посетят Роб и го предупреди.

„Бях малко притеснена за нещата, които чух от Tyga“, каза тя.

Чина и Тайга веднъж бяха сгодени и имат 9-годишен син заедно.

Кайли Дженър, втората отляво, разкри в съда в понеделник, че бившият й приятел Тайга й показал дълъг шест инча белег, който според нея Блак Чина й е нанесъл. Той и Чайна, нали, веднъж бяха сгодени и имат 9-годишен син.

Кайли каза в съда в понеделник, че се е притеснила, когато брат й Роб Кардашиян напусна и започна да се среща с Чина през 2016 г. Те са на снимката тук в Лас Вегас през май.

Кайли каза в съда в понеделник, че се е притеснила, когато брат й Роб Кардашиян напусна и започна да се среща с Чина през 2016 г. Те са на снимката тук в Лас Вегас през май.

По време на кръстосания разпит, адвокатът на Chyna, Лин Чиани, разпита Кайли за по-ранно изявление, което тя е дала, в която тя каза, че по време на предупредителното посещение на нея и Тайга при Роб, „пожелах му добро“.

„Как би могъл да пожелаеш на брат си добре, когато той е бил с жена, за която се твърди, че е отрязала ръката на гаджето ти?“ — попита Циани.

„Не си спомням да съм казала това“, отвърна Кайли.

Кайли, която каза, че Тайга й казал, че никога не е възнамерявал да се жени за Чина, се срещна с Чайна, когато бяха навън със сестра й Ким.

„Той не би ни смятал за приятели“, каза той пред съда.

Когато Чиани попита дали изпитва враждебност към Чина, Кайли отговори: „Не знам“.

Но когато Ciani попита: „Ядосан ли си на Chyna?“ тя отговори: „Вероятно след като разбрах за нападението срещу брат ми.

Разкритията идват, когато делото за клевета на Chyna за 108 милиона долара влезе във втората си седмица в понеделник.

Тя съди целия клан на Кардашиан за клевета, твърдейки, че те умишлено са се намесили в договора й за спинофа „В крак с Кардашиан“ Роб и Чайна.

41-годишната Ким, 37-годишната Хлои Кардашиян, Кайли и нейната майка, семейният матриарх Крис Дженър, 66-годишна, са ответници по делото.

Риалити звездата Блак Чина, облечена в черен панталон и носеща малка чанта, се отправи към съда в понеделник за втората седмица от процеса срещу семейство Кардашиян.

Риалити звездата Блак Чина, облечена в черен панталон и носеща малка чанта, се отправи към съда в понеделник за втората седмица от процеса срещу семейство Кардашиян.

33-годишната риалити звезда обвини семейството, че умишлено е отменило шоуто й с бившия Роб Кардашиян.

33-годишната риалити звезда обвини семейството, че умишлено е отменило шоуто й с бившия Роб Кардашиян.

Също в понеделник адвокатите на Chyna се опитаха да разберат колко печелившо е нейното шоу с Роб Кардашиян.

Адвокатите му подадоха призовка с искане на E! Мрежа, за да разкрие колко е спечелил от Роб и Чайна по време на седемте епизода през 2016 г.

Ciani, твърди, че приходите E! Фактите от шоуто са жизненоважни за иска му за обезщетение срещу Кардашиан, но адвокат на E! отговори, като каза на съдия Грегъри Аларкон, че размерът на печалбата е „привилегирована търговска тайна“, която не трябва да се разкрива.

Съдията каза, че ще се произнесе по цитирането на по-късна дата.

Междувременно Циани се обади АЗ! Вицепрезидентът Демондре Едуардс взе позицията в понеделник, за да свидетелства за сделката за таланти, която Чайна подписа за първия сезон на Роб и Чайна и за изменение на тази сделка, която ще й плати $100 000 „такса за убийство“, ако E! той не избра избора си за втори сезон.

Ciani твърди, че E! беше „зелено“ за сезон втори, което означаваше, че ще бъде направено. Но Едуардс каза пред съда днес, че не е чул, че вторият сезон е бил осветен и е договорил сделката за $100G „такса за убийство“ с адвоката на Чайна, Уолтър Мосли, който му казал, че Чайна се е съгласила.

Chyna свидетелства, че й са били платени 100 000 долара, но тя не е осъзнала, че това е „такса за убийство“, което означава, че втори сезон е мъртъв, защото E! не избра опцията.

По-малко от седмица след голямата битка на Чина и Роб Кардашиян през декември 2016 г., в която тя беше обвинена, че е дръпнала пистолет срещу него, сестрите на Роб Кайли и Клоуи изпратиха имейл на E! Изпълнителният директор Джеф Олд, който го призова да отмени всякакви планове за втори сезон на Роб и Чайна, изслуша съда.

Травис Скот, Кайли Дженър и Сторми Уебстър присъстват на 72-ата годишна награда на Парсънс на кей 17 на 15 юни 2021 г. в Ню Йорк

Травис Скот, Кайли Дженър и Сторми Уебстър присъстват на 72-ата годишна награда на Парсънс на кей 17 на 15 юни 2021 г. в Ню Йорк

Олд, вицепрезидентът по разработка и програмиране на мрежата, потвърди, че е получил имейла на Кайли, в който тя пише: „Убедена съм да отменя втория сезон на Роб и Чайна. По време на инцидента Кайли Дженър беше на 17 години.

„Шоуто дава на тази токсична жена пари и излагане…

— Тя ще продължи да използва и злоупотребява с брат ми.

Но Олд отрече имейлите на семейството на Кардашиян да са причината Роб и Чайна 2 да бъдат премахнати. Той беше цитиран да казва: „Всъщност не приемам инструкции от 17-годишни“.

Вместо това той каза, че причината вторият сезон да не продължи напред е, че „двете ни колеги вече не говореха помежду си“. Те вече не бяха заедно. ‘

Olde беше E! изпълнителен директор, който за първи път препоръча първия сезон на Роб и Чайна на компанията-майка NBCUniversal.

Когато за първи път му беше представена идеята за шоуто, той каза на журито: „Мислех, че Chyna е страхотна и те имаха много естествена връзка“.

Когато дойде време да обмислим подновяването на шоуто за втори сезон, той добави: „Изглеждаше добре, знаейки, че следващият сезон ще бъде планиран около сватбата на (Роб и Чайна).

Но след това дойде голямата битка на двойката и те казаха, че Olde, Rob и Chyna 2 „не са стигнали до сцената“ да бъдат осветени, каза той.

„Беше шоуто на Роб и Чайна и вече нямаше Роб и Чайна.“

.

Add Comment