Карън Хауер от Strictly Come Dancing се омъжва за трети път

Елате стриктно да танцувате Професионалистът Карън Хауер сключи брак с Джордан Уин-Джоунс по време на интимна церемония в Хемпшир във вторник (7 юни).

докато разговаряте с ЗДРАВЕЙТЕ! за сватбената церемония в Chewton Glen, Карън каза, че се чувстваше „като ден на приказка“ и че беше „много специално да донесеш [their] семейства и приятели заедно.

Танцьорката сподели, че е още по-специално, защото не ги е виждала от две години заради пандемията.

„Не съм виждал семейството си през последните две години, така че е наистина вълнуващо да ги доведа тук и да мога да споделя този невероятен момент с тях“, каза той.

Това съдържание е импортирано от Instagram. Може да успеете да намерите същото съдържание в друг формат или да намерите повече информация на уебсайта им.

Свързани: Горка Маркес е заменен в Елате стриктно да танцувате маршрут

Партньорът на Карън Строго колежки Джанет Манрара и Люба Мущук бяха сред присъстващите.

Това е третият брак на Карън, тъй като в миналото е била омъжена за двама други танцьори; първият й съпруг е Матю Хауер и по-късно той се жени за нея Строго ко-звездата Кевин Клифтън, с когото тя се разведе през 2018 г.

По време на изява на разпуснати жени Миналата година Карън даде да се разбере, че не планира да излиза отново в професионалната си област.

Изображения на СУПАфалшиви изображения

Свързани: Елате стриктно да танцуватеДан Уокър дразни нов проект с професионалистката Надия Бичкова

“Без танцьори, лека нощ, довиждане! Няма повече танцьори”, каза той на водещите. — Надявам се да не танцуват, никой от тях.

40-годишната със сигурност спази това обещание, тъй като новият й съпруг Джордан е фитнес професионалист от Австралия.

Тя обяви връзката им миналата година в Instagram, като надписа снимка на двойката: “32 години… определено си струваше всичко, което животът можеше да ми хвърли, за да те държа в прегръдките си. Как може поничка като мен да има такъв късмет?” да срещна моя човек. Нямам търпение да те прибера у дома.”

Елате стриктно да танцувате излъчва се по BBC One.

Това съдържание е създадено и поддържано от трета страна и се импортира в тази страница, за да помогне на потребителите да предоставят своите имейл адреси. Може да успеете да намерите повече информация за това и подобно съдържание на piano.io

Add Comment