Майкъл Оуен реагира на шегите на Love Island, когато дъщеря му се присъединява към шоуто

остров на любовта следват спойлери.

Майкъл Оуен отговори на остров на любовта шеги след дебюта на дъщеря Джема по ITV2.

19-годишната Джема беше сред първите островитяни, които се отправиха към вилата тази седмица, което я направи последната, която беше свързана със знаменитости – кой може да забрави? остров на любовта победител Дани Дайър или Марсел от Blazin’ Squad?

Бащата на Джема, Майкъл, футболен ветеран и сега експерт, имаше малко сянка по време на отразяването на Канал 4 за мача от Лигата на нациите.

Джеймс Уилямсън – AMAFlickr

Съ-водещият Джулс Брийч шеговито нарече Майкъл „бащата на остров на любовтае Джема Оуен“, вместо да го представя поименно.

Майкъл прие шегата спокойно, въпреки че призна, че не е непременно заинтересован да говори за любовния живот на 19-годишната си дъщеря.

„Дойдох чак до Германия, за да се опитам да избегна всичко това у дома, но ми беше споменато веднага“, каза той.

“Но аз се чувствам добре. Това ме разсейва, така че не го повдигайте отново!”

Досега във вилата Джема е била сдвоена с Лиъм Луелин, 22, от Нюпорт, въпреки че е проявила известен интерес и към Лука Биш, 23, от Брайтън.

Джема говори с Лука, остров на любовта, ден 4

itv

Каквото и момче да избере, ние си представяме, че баща му Майкъл ще чуе много за него!

Преди да се отправи към вилата, Джема обеща на баща си, че ще се гордее с начина, по който той се държи, докато се опитва да намери подходящия ерген.

„Баща ми ми каза: „Няма да ти казвам какво можеш и какво не можеш да правиш, от теб зависи сам да вземеш решенията си“, каза той. метър.

“Аз съм много близък със семейството си, така че не бих направил нищо по никакъв начин, което умишлено би ги неуважило или засрамило. Добре съм наясно какво може да ги накара да се чувстват неудобно.”

Джема Оуен, Остров на любовта 2022

itv

остров на любовта излъчва се по ITV2 и е достъпен чрез ITV Hub и Britbox.

Това съдържание е създадено и поддържано от трета страна и се импортира в тази страница, за да помогне на потребителите да предоставят своите имейл адреси. Може да успеете да намерите повече информация за това и подобно съдържание на piano.io

Add Comment