Ол Паркър е видян за първи път, откакто отчуждената съпруга Тандиу Нютън се сваля с Лонр

Отчужденият съпруг на Тандиу Нютън Ол Паркър беше забелязан за първи път след публичната проява на привързаност на актрисата към музиканта Лонр в Малибу.

52-годишният режисьор е сниман да пристига вкъщи в Лондон след работа в понеделник, малко по-малко от 48 часа, след като 49-годишната Тандиу е видяна да се разхожда с 25-годишната Лонр отвъд езерото.

Тъй като целувката на Тандиу привидно потвърждаваше вълната от разделени спекулации, Ол, който беше женен за звездата от 23 години, носеше нисък спортен ежедневен тоалет и чифт слушалки около врата си.

Поддържане на работа: Отчужденият съпруг на Тандив Нютън Ол Паркър беше видян за първи път в понеделник след публичната проява на привързаност на актрисата към музиканта Лонр в Малибу

Младият музикант, който беше видян да се забавлява с Тандиу през уикенда, настоя, че нейният приоритет номер едно е благополучието на трите й деца.

Лонр, която на 25 е само с четири години по-голяма от най-голямата дъщеря на актрисата, наруши мълчанието си относно връзката на двойката, настоявайки, че Тандиуе все още е фокусирана върху отглеждането на децата си с режисьора: Рипли, 21, Нико, 17 и Букър, осем.

Той каза пред Page Six: „От сравнително краткото време, което имах късмета да прекарам с нея, знам, че Тандиу и Оливър се грижат дълбоко за благополучието на децата си.“ Това е всичко, което има значение за мен сега.

Скръстени устни: 52-годишният режисьор е изобразен да пристига у дома в Лондон след работа, малко по-малко от 48 часа след като 49-годишната Тандиу (на снимката) беше видяна да се разправя с 25-годишния Лонр.

Скръстени устни: 52-годишният режисьор е изобразен да пристига у дома в Лондон след работа, малко по-малко от 48 часа след като 49-годишната Тандиу (на снимката) беше видяна да се разправя с 25-годишния Лонр.

Лилаво: С целувката на Тандиу, която привидно потвърждава вълната от разделени спекулации, Ол - който беше женен за звездата в продължение на 23 години - запази нисък профил

Лилаво: С целувката на Тандиу, която привидно потвърждава вълната от разделени спекулации, Ол – който беше женен за звездата в продължение на 23 години – запази нисък профил

Професионалните пътища на Тандиу и рапъра се пресекоха през 2021 г., когато Лонр, чието истинско име Елайджа Диас, си сътрудничи с Амбър Марк в песента Save My Love.

По-късно песента беше включена в трейлъра и саундтрака към филма Reminiscence, в който актрисата участва заедно с Хю Джакман и Ребека Фъргюсън.

Роден в Лос Анджелис, Илайджа е номиниран за Грами рапър и музикант, който свири под името Lonr, съкращение от Land of Nothing Real.

Семейство: Thandiwe и Ol са показани по-горе с дъщерите си Ри

Семейство: На 25, Lonr е само четири години по-възрастна от Thandiwe и най-голямото дете на Ол, 21-годишната дъщеря Рипли (на снимката вдясно с родителите и сестра си Нико)

Тандиу, която е била помолена да се регистрира в рехабилитация, й липсва брачната халка, докато вървеше ръка за ръка с младия рапър през уикенда.

Съобщава се, че тя страда от емоционални и семейни проблеми след раздялата със съпруга си Ол.

Ол е британски режисьор, който преди това е написал и режисьор на музикалния филм от 2018 г. Mamma Mia! Пак започваме.

Разделени: Съобщава се, че Thandiwe страда от емоционални и семейни проблеми, след като се раздели със съпруга си Ол (на снимката през 2018 г.)

Разделени: Съобщава се, че Thandiwe страда от емоционални и семейни проблеми, след като се раздели със съпруга си Ол (на снимката през 2018 г.)

Съобщава се, че Тандиу е била призована да потърси подкрепа за психично здраве след разпадането на брака й и предполагаемата раздяла с колегата си от Magic Mike Чанинг Тейтъм заради шамара на Уил Смит за Оскарите, което тя отрече.

Източник каза: „Тандиве се държеше странно на снимачната площадка, беше много нервна. Очевидният му срив предизвика толкова много смущения, че стана ясно, че не може да играе ролята.

„Много се случва в личния й живот, тя и съпругът й се разделиха. Изглеждаше толкова стресирана, че дори върна двата си заека в хотела си за емоционална подкрепа.”

Салма Хайек беше снимана на снимачната площадка на Magic Mike 3 в Лондон в понеделник, заснемайки първите си сцени заедно с Чанинг Тейтъм, след като влезе в ролята на Тандиу.

По-рано Тандиуе разказа как е претърпяла „поредица от кризи“ в своето неспокойно минало и също така говори за мъчителния си опит на сексуално насилие, расизъм и булимия по време на престоя си в индустрията.

Минало: актрисата преди това разказа как е страдала

Минало: Актрисата по-рано разкри как е претърпяла “поредица от нервни сривове”, както и говори за мъчителния си опит на сексуално насилие като тийнейджър (на снимката, 1991 г., на 16 години)

Когато беше на 16, режисьорът Джон Дюйгън, който по това време беше на 39, я нагласи.

Изнасилванията на Duigan продължиха пет години, като две от тези години бяха посочени като „връзка“, след като той потърсил благословията на родителите на Нютон тя да бъде негова приятелка, когато той бил на 18, като същевременно я помолил да скрие предишната им интимност, която започнала, когато тя беше само на шестнадесет.

Актрисата, носителка на Bafta, каза, че връзката й е оставила усещането за „саморазрушителна“ и каза, че е говорила само за това, „за да могат тийнейджърите да видят, че могат да се съпротивляват и да придобият самосъзнание“.

Говорейки пред списание InStyle, Тандиу твърди, че Дуйган се е възползвал от нея, когато е била уязвима.

Тя каза: „Бях много срамежливо момиче, много мило. Не контролирах ситуацията. Бих ли искал нещата да са различни? Разбира се.

„Но сега мога да се ценя повече за начина, по който преминах през това. Не виждам себе си като жертва.

Филм: Когато беше на 16, тя беше настроена от режисьора Джон Дюйгън, който беше на 39 по времето, когато заснеха „Флирт“ от 1991 г. (Дуйган на снимката през 2004 г.)

Филм: Когато беше на 16, тя беше настроена от режисьора Джон Дюйгън, който беше на 39 по времето, когато заснеха „Флирт“ от 1991 г. (Дуйган на снимката през 2004 г.)

.

Add Comment