Отзивите за кариерата казват, че е толкова добро, колкото до зори

The Quarry стартира този петък за PS5 и PS4 и ревютата започват да се появяват в мрежата. Това е най-новата игра от разработчика Until Dawn Supermassive Games, който наскоро направи The Dark Pictures Anthology с Bandai Namco. Кариерата се разглежда като напълно различен проект, който стои сам по себе си.

По-долу ще намерите селекция от ревюта от други магазини, които са базирани на PC версията на играта.

Къде е нашето собствено ревю за PS5, питате? В крайна сметка: Кодът за преглед на PS5 на Quarry не беше наличен (поне за нас) преди стартирането. Въпреки че ни беше предложен ключ за компютър, който да използваме в Steam, политиката на нашия сайт е да публикуваме рецензии, базирани на собствен хардуер на PlayStation. В резултат на това все още нямаме достъп до играта. Със сигурност ще публикуваме нашата собствена присъда възможно най-скоро, така че следете за нея в бъдеще.

Supermassive не се плаши от факта, че The Quarry е по същество интерактивен филм. Механиката не е еволюирала от пускането на Till Dawn преди седем години и това е напълно добре. Основната система за избор и последствия все още е много ефективна при изграждането на напрежение и придава голяма тежест на всяко решение, което вземете. Героите му са симпатични, добре написани и превъзходно изиграни, което гарантира, че ви е грижа какво се случва с тях, а историята има много вълнуващи обрати, които ви карат да нетърпелив да разберете какво ще се случи след това. Може да правите принос само на всеки няколко минути, но това не пречи The Quarry да бъде фантастична игра на ужасите и най-доброто приключение на Supermassive досега.

The Quarry е друго впечатляващо заглавие от Supermassive Games. Въпреки че не се отклонява далеч от предишните си заглавия, способността му да пише завладяваща история с завладяващи герои става все по-добра. С няколко червени херинги и неочаквани обрати, The Quarry ще ви накара да гадаете и ще ви даде все по-голямо въздействие върху това как се развива историята. Все още има няколко недостатъка тук-там, като мързеливо движение на героите и някои лицеви анимации и аудио странности, но изглежда по-добре от всякога и има страхотен саундтрак. Ако сте фен на игрите Until Dawn или The Dark Pictures, това ще ви хареса; особено след като по-големият бюджет идва с много по-голям актьорски състав и много по-голяма, разклонена история.

За основната игра бих искал по-голямата част от действието да е в ръцете на играча, но не мога да отрека колко очарователни са изборите, особено когато водят до пълен хаос. След като неистовата надпревара през гората започне, тъмните мистерии и тръпката да поддържате хората живи са мощни куки, които ще ви държат залепени в напрежение, докато кредитите не се завъртят.

Тези, които обичат добра страшна история или няколко, ще се наслаждават безкрайно на кормилото на Кариерата. Със силно писане, изключително самоосъзнаване, изключителни изпълнения навсякъде (поздрав към Ариел Уинтър като Абигейл, Бренда Сонг като Кейтлин и Майлс Робинс като Дилън) и увереност, която излъчва независимо от последствията, върху които се намирате, Supermassive дали е надминал себе си. . Все още има някои груби ръбове, но бързо ще забравите за тях, тъй като неговата мистерия ви обзема, по някакъв начин успявайки да ви държи в куката дори след като сте видели шепа от нейните завършеки.

The Quarry е чудесно атмосферна интерактивна игра на ужасите, която предоставя едни от най-добрите актьорски изпълнения в средата днес. Богатите, преплетени разкази предлагат невероятна история, към която ще искате да се върнете, особено ако не спасите всички.

The Quarry вижда Supermassive Games отново в върховна форма с духовен наследник на превъзходната Until Dawn, която е много близо до събарянето на тази класика от нейната възвишена позиция. Тук можете да се срещнете с фантастичен състав от добре гледани герои, разказ, който включва различни заплахи и много обрати, завои и безгрижни моменти, за да седнете редом с неговите сочни шокове и разкрития. С невероятни визуализации, невероятен саундтрак и много възможности за възпроизвеждане, за да видите всички предлагани резултати, това е интерактивно хорър изживяване, в което си струва да се впуснете.

The Quarry не е без своите недостатъци, но в никакъв случай не е лоша игра. Това е забавно, завладяващо е и съдбата на Hackett’s Quarry наистина е във вашите ръце. Както при повечето игри, разработени от Supermassive, The Quarry е най-добре да се играе с много одеяла, под които да се скриете, и вероятно приятел, който да се впусне в кооперация на дивана с вас. Вървете внимателно.

Като цяло The Quarry е интригуваща история, която е с добро темпо и напрегната от началото до края, с изключение на влачещата средна глава. Не бих отишъл толкова далеч, че да кажа, че не ми беше приятно, защото ми беше. Усеща се като опростяване на всичко, което Supermassive е постигнал досега. Не мога да го видя над родословието му в много отношения.


Всички тези положителни отзиви убедиха ли ви да купите The Quarry на PS5, PS4? Не забравяйте, да се надяваме, че ще имаме собствена присъда, която да споделим с вас в близко бъдеще. Споделете вашето решение за покупка в коментарите по-долу.

Моля, имайте предвид, че някои външни връзки на тази страница са партньорски връзки, което означава, че ако кликнете върху тях и направите покупка, може да получим малък процент от продажбата. Моля, прочетете нашето FTC Disclosure за повече информация.

.

Add Comment