официално турне в Обединеното кралство след края на шоуто

съседи ще се поклони със стил със собственото си театрално турне в Обединеното кралство следващата година, цифров шпионин може да разкрива изключително.

Ще бъде отбелязана невероятната 37-годишна история на програмата Съседи: Прощалната обиколкакоето е планирано да се проведе на осем места през март 2023 г.

Феновете може да си спомнят това съседи преди това обяви специално уникално събитие живейте в разговор шоу за програма 35на годишнина през 2020 г.

Това събитие в крайна сметка беше отложено поради ограниченията на COVID, но сега бе рестартирано, за да бъде по-голямо и по-добро под формата на прощалното турне.

фремантълКанал 5

Свързани: съседи звездата Роб Милс намеква за мистериозното завръщане на Фин

Въпреки че официалното съобщение се очаква до няколко дни, цифров шпионин разбира, че оригиналното шоу най-накрая е пренасрочено с предстояща дата в Лондон.

Феновете, които са запазили билетите си повече от две години, вече ще могат да се насладят на дългоочакваното шоу, което събира популярни членове на актьорския състав, за да погледнат назад. съседи‘ история.

Предвидени са още седем дати на други места в цялата страна, като се очаква турнето да засегне Манчестър, Бирмингам, Брайтън, Саутхемптън, Глазгоу, Единбург и Кардиф.

съседиПродуцентската компания FremantleMedia тайно работи върху турнето с компанията за събития на живо Maple Tree Entertainment.

Арън Бренан и Дейвид Танака в „Съседи“.

фремантълКанал 5

Свързани: съседи Звездата Джорджи Стоун „Винаги“ искаше сватбен епизод на Макензи Харгрийвс

Официалните подробности за местата и датите ще бъдат обявени скоро.

А съседи каза вътрешен човек цифров шпионин: „Шоуто изглежда е предопределено да бъде най-добрият празник на съседи и шанс за феновете да кажат последното си сбогом.

„Активът беше трогнат от излиянието на любов от феновете на Обединеното кралство след това съседиОбявено анулиране. Някои от най-обичаните звезди вече ще излетят, за да празнуват лично с феновете.”

Кири Дюрант, Фрея Возняк, Николет Стоун, Терез Уилис и Джейн Харис в „Съседи“

фремантълКанал 5

Свързани: съседи звездата говори за трагичната история на смъртта за първи път

съседиОтмяната беше официално обявена през март, след като Channel 5 се оттегли като партньор за излъчване на шоуто във Великобритания.

Финалът на едночасовия сериал ще се излъчи както в Обединеното кралство, така и в Австралия на 1 август.

съседи излъчва се от понеделник до петък в 13:45 и 18:00 по Channel 5 и се излъчва по My5. В Австралия шоуто се излъчва от понеделник до четвъртък в 18:30 ч. по 10 Peach и се излъчва по 10 Play.

Прочетете още съседи спойлери на нашата специална начална страница

Това съдържание е създадено и поддържано от трета страна и се импортира в тази страница, за да помогне на потребителите да предоставят своите имейл адреси. Може да успеете да намерите повече информация за това и подобно съдържание на piano.io

Add Comment