Преместващи се микробуси се виждат пред много обичаната ски хижа Вербие на принц Андрю за £18 милиона

ЕКСКЛУЗИВ: Движещи се микробуси се виждат пред много обичаната ски хижа Вербие на принц Андрю за £18 милиона, която той „е принуден да продаде, за да уреди дългове, след като беше принуден да плати милиони долари Робъртс на жертвата на сексуално насилие Вирджиния“.

  • ЕКСКЛУЗИВНО: движещи се микробуси, видяни извън ски хижата на принц Андрю
  • Швейцарската селска къща за 18 милиона британски лири беше обявена за продажба миналата година от опозорения херцог
  • Съпругата на Андрю, Сара Фъргюсън, и двете им дъщери, Беатрис и Юджини, прекараха Нова година там със семействата си.

Движещи се микробуси са били наблюдавани извън спорната швейцарска хижа за 18 милиона британски лири, принадлежаща на принц Андрю, ексклузивно може да разкрие MailOnline.

Фермерската къща беше обявена за продажба миналата година от опозорения херцог, за когото се смята, че използва парите от продажбата на любимия си имот, за да финансира плащането си на жертвата на сексуално насилие Вирджиния Джуфре.

През януари беше съобщено, че е намерен купувач за хижа Helora със седем спални в луксозния курорт Вербие.

Принцът не е бил в хижата с дървена конструкция от няколко години, но бившата му съпруга Сара Фъргюсън и двете им дъщери Беатрис и Юджини прекараха Нова година там със семействата си.

Движещи се микробуси са били забелязани извън спорната швейцарска ски хижа за £18 милиона, принадлежаща на принц Андрю

Селската къща беше обявена за продажба миналата година от опозорения херцог, за когото се смята, че използва парите от продажбата на имота си, за да се уреди извън съда.

Селската къща беше обявена за продажба миналата година от опозорения херцог, за когото се смята, че използва парите от продажбата на имота си, за да се уреди извън съда.

Съседи казаха, че голям син движещ се микробус от базирания в Лондон Абелс е пристигнал в селото по-рано тази седмица и в превозното средство са били взети кутии отвътре.

Абелс получи кралска заповед от Нейно Величество Кралицата през 1981 г. и оттогава извършва хамалски услуги за Кралското семейство и беше възнаграден за продължаващата си служба.

Никой от компанията не беше открит за коментар, но селянин във Вербие каза: „Това се говори в града: всички знаеха, че е продаден и сега микробусът за извозване се появи“.

„Виждал съм някои момчета да местят кутии и мебели и са били там цял ден и не изглежда, че са готови, това е огромен ван, така че си представям, че ще почистят напълно хижата.

Андрю, на снимката, се уреди извън съда с Вирджиния Джуфре през март, след като тя твърди, че той я е малтретирал многократно в Лондон и Съединените щати.

Андрю, на снимката, се уреди извън съда с Вирджиния Джуфре през март, след като тя твърди, че той я е малтретирал многократно в Лондон и Съединените щати.

Един селянин на Вербие каза:

Селянин на Вербие каза: „Виждахме херцога и съпругата му постоянно тук, но през последните години това беше Сара с децата. Знам, че и двамата обичаха мястото и имаха много прекрасни години тук.“

„Наистина мисля, че са го продали с тежко сърце, тъй като Сара е карала ски тук през цялото време, когато е била по-млада“, каза селянинът.

„Виждахме херцога и съпругата му постоянно тук, но през последните няколко години това беше Сара с децата. Знам, че и двамата харесвате мястото и сте прекарали много прекрасни години тук.

„Сара беше тук на Нова година със семейството си за последен път и те гледаха фойерверките от балкона. Наистина мисля, че го продадоха с тежко сърце, тъй като Сара караше ски тук през цялото време, когато беше по-млада. ‘

Въпреки това, виждането на движещите се микробуси дойде, когато местните швейцарски медии сочат, че все още може да има правна пречка за продажбата, тъй като херцогът и Сара все още дължат пари на предишните собственици.

Съобщава се, че те все още дължат два милиона швейцарски франка на двойка, с която са били в бизнес отношения, така че продажбата не може да бъде осъществена официално.

Le Temps и Le Matin казаха, че имотът е бил в центъра на правен спор за предполагаем дълг от 15 декември 2021 г., само 11 дни преди Сара и двете й дъщери да пристигнат със съответните си съпрузи и деца.

Те добавиха: „Мярката се отнася до сумата от два милиона швейцарски франка, дълг, който принц Андрю и съпругата му дължат към двойка от Вербие, с която имат бизнес отношения.

Последният им е изпратил писмо с искане за връщане на парите, но те не са върнати.

Андрю се уреди извън съда с Вирджиния Джуфре през март, след като тя твърди, че той я е малтретирал многократно в Лондон и Съединените щати.

Не беше оповестена цифра, но се смяташе, че тя е около 7,5 милиона паунда и също така му беше казано да плати неуточнена сума на благотворителна организация по избор на Вирджиния, както и собствените си юридически сметки.

Принц Андрю и Вирджиния Робъртс с Гислейн Максуел в Лондон на 13 март 2001 г.

Принц Андрю и Вирджиния Робъртс с Гислейн Максуел в Лондон на 13 март 2001 г.

Бъкингамският дворец даде да се разбере, че кралицата няма да плати, така че единствената възможност, отворена за опозорения принц, беше продажбата на вилата, която включва закрит басейн, сауна, стая за багаж и тераса с невероятна гледка.

Те купиха хостела от френската приятелка Изабел дьо Рувър за £18 милиона и остатъкът трябваше да й бъде изплатен на вноски, но не всички бяха направени навреме и се смяташе, че конфискацията се дължи на закъснели плащания.

Той се противопоставя на това, което каза на MailOnline през февруари, че с херцога всичко е наред.

Източник, близък до херцога на Йорк, каза пред MailOnline: „В момента се водят дискусии за разрешаване на въпроса, който се очаква да приключи за удовлетворяване на всички страни, но по никакъв начин не пречи на продажбата на хижата, която е в ход и се очаква до края.” завършен навреме.

Търговски

.

Add Comment