Първи поглед към Хари Стайлс и коронната звезда в гей романтична драма

Хари Стайлс и КоронатаЕма Корин се появява в първия поглед на новия му гей романтичен филм, моята полиция.

Prime Video пусна първите изображения от филма, продуциран от Грег Берланти, адаптиран от едноименната книга на Бетан Робъртс.

Историята се развива в Брайтън през 1957 г. и проследява полицай на име Том Бърджис, изигран от Стайлс, който е тайно гей, тъй като живее в общество, където е незаконно да бъде такъв. Бърджис започва да се среща с училищна учителка Марион (Корин), но се впуска в тайна любовна връзка с уредника на музея Патрик Хейзълуд (Дейвид Доусън).

Принуден да потисне истинските си чувства, той решава да се ожени за Марион и с нарастването на напрежението между семейната двойка, животът на Патрик завършва в хаос.

първо видео

Свързано: Защо Хари Стайлс не беше избран като Елвис Пресли в нов биографичен филм

Също, моята полиция скача между два периода от време: 50-те години, когато Том се движи в любовния триъгълник в младостта си, и 40 години по-късно. Тук напрегнатият брачен живот на по-възрастния Том (изигран от Линус Роуч) и Марион (Джина МакКий) става по-сложен, когато той се съгласява да приеме Патрик (Рупърт Еверет), след като получава инсулт.

Режисьорът Майкъл Грандидж разкри на панаир на суетата отливката на не се тревожи скъпа Звездата дойде от вълнението на Стайлс от четенето на сценария.

„Бях чел сценария толкова много пъти, че знаех всеки детайл в тази среща. Мислех, че беше невероятно впечатляващо“, каза Грандидж. “Той знаеше репликите на други хора; знаеше всичките им реплики. Знаеше защо иска да говори за това, защо една сцена работи по този начин, а друга работи”, добави той.

Ема Корин, Хари Стайлс, моята полиция

първо видео

Свързани: Хари Стайлс разказва за заснемането на първата гола сцена на „Уязвима“ за нов филм

Междувременно Стайлс наскоро говори за заснемане на интимни сцени за последните си два проекта: моята полиция Й не се тревожи скъпа – шегувайки се, че ще трябва да прави повече семейни филми в бъдеще: „Не знам дали можеш да ги гледаш с родителите си. Ще трябва да направя още един.

„Всичко беше обсъдено и всичко беше много хубаво, „ОК… над снимките, над всичко, което се случва с камерите, с мен и с теб, ние правим това заедно, вярваме си един на друг и във всеки един момент“. къде можем да спрем и всякакви подобни неща.

моята полиция Ще излезе по кината на Обединеното кралство на 21 октомври и по Prime Video на 4 ноември.

Това съдържание е създадено и поддържано от трета страна и се импортира в тази страница, за да помогне на потребителите да предоставят своите имейл адреси. Може да успеете да намерите повече информация за това и подобно съдържание на piano.io

Add Comment