Ресторант в Нотингам печели короната за най-добра бургери в страната

Феновете на BOHNS вече са наясно с вкусните бургери, които се сервират в ресторанта в Нотингам, но сега е официално. Ресторантът с мотото „Вкусът никога не излиза от мода“ взе короната на най-добрата бургери в Англия, представена на блестяща церемония по награждаването.

Признанието означава още повече за семейния бизнес, тъй като следва публичните номинации за наградите за храна в Англия, които отличават ресторантите в цялата страна за предоставянето на страхотни вкусове и преживявания на своите клиенти. Неговият триумф идва четири години след откриването на BOHNS на Broad Street, Hockley.

Подземният ресторант с 65 места отговаря на описанието на „скрит скъпоценен камък“, скътан под BrewDog. Редовните обичат прясно приготвените натрошени бургери с имена като Rump Rub, Salad Dodger и Steak Mate и страни от заредени пържени картофи и пилешки крилца.

Прочетете още: Тъгата като приятелско кафе, което наскоро отвори, сякаш затваря

Братята Томас и Оливър Бон управляват кухнята с Тарвиндер Сингх Саби, докато свекърът на Томас Джеф Нийдс ръководи сметките. И четиримата бяха смаяни, когато BOHNS беше обявен за победител в хотел Mercure Piccadilly в Манчестър.

Томас каза: „Беше много неочаквано, така че беше прекрасна изненада. Това беше феноменално постижение и е хубаво да ни признаят за нещо, към което имаме такава страст и за нещо, за което сме работили толкова усилено, толкова много години. “

BOHNS за първи път навлезе в света на бургери като търговец на улична храна, като се появи в Garage в Чилуел и престой в вече затворения хранителен център Post House в Дерби през 2017 г.

„Изтеглихме се от там, след като бяхме там една година, защото не ни хареса начина, по който се управляваше. Планирахме да отворим място в Дерби, но то се провали, което е прикрита благословия. Дойдохме в Нотингам, защото е много по-оживен град. и това е най-доброто решение, което взехме”, добави Томас.

BOHNS победи жестоката конкуренция от останалите 11 финалисти, за да върне трофея в Нотингам. „Не знаехме, докато не получихме поканата, че нашите клиенти са гласували за нас. Бяхме изненадани, че стигнахме до финала, камо ли да го спечелим“, каза Оливър.Бургерът Тореро и Ла Азул

„100% сме горди, че сме в Нотингам. През 2018 г. имаше много бургери в Нотингам, така че да го донесем на Дербито и да изградим тази репутация е фантастично. Това беше добра стъпка за нас. става все по-известен.”

Когато в града има толкова много конкуренция от глобални вериги и други обичани независими компании, как BOHNS се откроява от тълпата?

Оливър каза: „Всичко се готви по поръчка. Мисля, че това е разликата с много други места за бургери – могат да имат пържени картофи на гореща светлина или могат да имат предварително приготвени бургери. Получаваме поръчката и тръгваме оттам.

„Предпочитам хората да чакат 10 до 15 минути повече за нещо, което ще бъде качествено, отколкото да изхвърлят нещата, с които не можете да се гордеете. Това също е въпрос на гордост, който не бихте искали да изпратите. ” всякакви стари боклуци. Обичаме да се уверим, че всичко, което излиза от кухнята, е от висококачествен материал.”

Бургерите и пържените картофи също имат уникален обрат, овкусени със собствени подправки и подправки на BOHNS и сосове, приготвени на място.

Трите най-продавани са всички бургери от говеждо месо: Rump Rub, пикантен номер с чили майонеза и сладко от малини и халапеньо; покритото с Chorizo ​​Torero и The Blue, препълнено със сирене Stilton. Пилешки, вегетариански и вегански опции са сред 16-те бургера в менюто, което не е малък подвиг предвид размера на малката кухня.

Саби, която спря да прави пици с бургери, когато се обедини с братята, каза: „Имаме табло със специални предложения, които правим всеки уикенд, за да поддържаме нещата интересни. Беше невероятна година, работя усилено. Обичам всичко да е много висококачествен и свеж.”Вътре в BOHNS на Broad Street
Вътре в BOHNS на Broad Street

Победата идва на фона на големи планове за разширяване с второ място, все още в Нотингамшир, но извън центъра на града.

Оливър каза: „В момента не можем да кажем много, тъй като все още е много свежо. Стискаме палци. В петък и събота в крайна сметка отблъскваме много хора.“

Клиентите хвалят BOHNS в петзвездни отзиви. Един каза: “Познавам бургери много добре, пътувам, за да пробвам нови места за бургери. BOHNS далеч надмина очакванията ми. Синият бургер беше като люлка, вие сте доволен от всяко движение, въпреки че нито един ход не е точно същият.”

Друг каза: „Нещо различно от много други места за бургери и със сигурност има по-„класно“ усещане/прекрасен декор навсякъде. Бургерите бяха абсолютно вкусни. Обичаме BOHNS. Били сме два пъти и определено ще се върнем!“

По-рано тази година BOHNS беше финалист в британското състезание за най-добър бургер, като едва пропусна престижното първо място с Rump Rub. Въпреки че не спечели, успехът му в достигането до финалите привлече голям брой за първи път в ресторанта.

.

Add Comment