25-годишният рапър на Thandiwe Newton Lonr нарушава мълчанието си

Младият музикант, който беше видян да се забавлява с Тандиу Нютън през уикенда, настоя, че нейният приоритет номер едно е благополучието на трите й деца.

49-годишната актриса, която се бори, беше снимана да споделя целувка с рапъра Илайджа Диас в Малибу в събота по време на първата си публична изява след раздялата със съпруга на 23-годишния Ол’Паркър.

Диас, която на 25 е само с четири години по-голяма от най-голямата дъщеря на актрисата, наруши мълчанието си относно връзката на двойката, настоявайки, че Тандиуе все още е фокусирана върху отглеждането на децата си с режисьора: Рипли, 21, Нико, 17 и Букър, 8 .

Говорене: Младият музикант, който беше видян да се забавлява с Тандиу Нютън през уикенда, настоя, че нейният приоритет номер едно е благополучието на трите й деца

Той каза пред Page Six: „От сравнително краткото време, което имах късмета да прекарам с нея, знам, че Тандиу и Оливър се грижат дълбоко за благополучието на децата си. Това е всичко, което има значение за мен сега.

Професионалните пътища на Тандиу и рапъра се пресекоха през 2021 г., когато Диас си сътрудничи с Амбър Марк в песента Save My Love.

По-късно песента беше включена в трейлъра и саундтрака към филма Reminiscence, в който актрисата участва заедно с Хю Джакман и Ребека Фъргюсън.

Роден в Лос Анджелис, Диас е номиниран за Грами рапър и музикант, който свири под името Lonr, съкращение от Land of Nothing Real.

Кой е Лон?

 • 25-годишна певица от Калифорния
 • Истинското му име е Илия Диас.
 • Lonr е съкращението за Land of Nothing Real, неговото EP от 2020 г
 • Той навлезе в музикалната индустрия със сингъла AM.
 • Той е достоверен автор на песни и е получил множество номинации за награди Грами за принос към НЕЙ проекти през 2019 г.
 • Музикантът преди това е изразил горещо желание да „превземе света“ и назовава Кърт Кобейн и Кание Уест сред неговите влияния.
 • Към днешна дата Lonr има 626 213 месечни слушатели в Spotify и над 57 000 последователи в Instagram.
 • Той напусна университета около 2016 г., до постъпването му.
 • Докато работи 9-5, той прави пътувания до Ню Йорк всяка седмица, „за да издигне себе си и своята музика“.
 • Самоук, Лонр се научи да произвежда и свири на инструменти в спалнята си.
 • За най-голямата си надежда за бъдещето певецът каза на Wonderland: „Нека достигне висоти, които дори надхвърлят МОИТЕ мечти и очаквания“.
 • По-рано той се описва като “непредвидим, забавен, шантав, но в същото време сериозен” тип човек.

Семейство: Thandiwe и Ol са показани по-горе с дъщерите си Ри

Семейство: На 25, Lonr е само четири години по-възрастна от Thandiwe и най-голямото дете на Ол, 21-годишната дъщеря Рипли (на снимката вдясно с родителите и сестра си Нико)

Той навлезе в музикалната индустрия със сингъла AM и издаде дебютното си EP, също озаглавено Land of Nothing Real, през 2020 г.

Той е достоверен автор на песни и е получил множество номинации за награди Грами за принос към НЕЙ проекти през 2019 г.

Към днешна дата музикантът има 626 213 месечни слушатели в Spotify.

Той напусна колежа около 2016 г., до приемането му, и докато работеше 9-5, той правеше пътувания до Ню Йорк всяка седмица, „за да издигне себе си и своята музика“.

Самоук, Диас се научи да произвежда и свири на инструменти в спалнята си и се описва като “непредвидим, забавен, шантав, но в същото време сериозен” тип човек.

Платформа: Lonr често използва социалните си медии за популяризиране на предстояща музика.

Платформа: Lonr често използва социалните си медии за популяризиране на предстояща музика.

Фенове: Към днешна дата Lonr има 626 213 месечни слушатели в Spotify

Фенове: Към днешна дата Lonr има 626 213 месечни слушатели в Spotify

Музикантът преди това е изразил горещо желание да „превземе света“ и назовава Кърт Кобейн и Кание Уест сред неговите влияния.

За най-голямата си надежда за бъдещето певецът каза на Wonderland: „Че достигам висоти, които дори надхвърлят МОИТЕ мечти и очаквания. Очаквам с нетърпение момента, в който мога да кажа: „Никога не съм знаел, че ще бъда тук, за да видя това.

На Нютън, която е била помолена да влезе в рехабилитация, й липсва брачната халка, докато вървеше ръка за ръка с младия рапър през уикенда.

Разделени: Thandiwe и Ol се ожениха през 1998 г. (на снимката през 2018 г.)

Разделени: Thandiwe и Ol се ожениха през 1998 г. (на снимката през 2018 г.)

Съобщава се, че Thandiwe страда от емоционални и семейни проблеми, след като се раздели със съпруга си Ол, 52-годишен.

Ол е британски режисьор, който преди това е написал и режисира музикалния филм от 2018 г. Mamma Mia! Пак започваме.

Източник каза: „Тандиве се държеше странно на снимачната площадка, беше много нервна. Очевидният му срив предизвика толкова много смущения, че стана ясно, че не може да играе ролята.

„Много се случва в личния й живот, тя и съпругът й се разделиха. Изглеждаше толкова стресирана, че дори върна двата си заека в хотела си за емоционална подкрепа.”

Сплит: Наградената актриса се присъедини от нейния отчужден съпруг в свалянето на брачната му халка, тъй като режисьорът беше видян без него по-рано тази седмица, когато напусна дома си в Лондон

Сплит: Наградената актриса се присъедини от нейния отчужден съпруг в свалянето на брачната му халка, тъй като режисьорът беше видян без него по-рано тази седмица, когато напусна дома си в Лондон

Съобщава се, че Тандиу е била призована да потърси подкрепа за психично здраве след разпадането на брака й и предполагаемата раздяла с колегата си от Magic Mike Чанинг Тейтъм заради шамара на Уил Смит за Оскарите, което тя отрече.

Звездата по-рано разказа за това как е претърпяла „поредица от кризи“ в своето проблемно минало, както и за мъчителния си опит на сексуално насилие, расизъм и булимия по време на престоя си в индустрията.

Когато е на 16, режисьорът Джон Дюйгън, който по това време е на 39, я настройва.

Изнасилванията на Duigan продължиха пет години, две от тези години бяха наречени „връзка“, след като той потърси благословията на родителите на Нютон тя да бъде негова приятелка, когато беше на 18, като същевременно я помоли да скрие по-ранната им интимност, която започна, когато тя беше едва шестнадесет.

Минало: актрисата преди това разказа как е страдала

Минало: Актрисата по-рано разкри как е претърпяла „поредица от нервни сривове“, както и говори за мъчителния си опит на сексуално насилие като тийнейджър (на снимката, 1991 г., на 16 години)

Актрисата, носителка на Bafta, каза, че връзката й е оставила усещането за „саморазрушителна“ и каза, че е говорила само за това, „за да могат тийнейджърите да видят, че могат да устоят и да придобият самосъзнание“.

Говорейки пред списание InStyle, Тандиу твърди, че Дуйган се е възползвал от нея, когато е била уязвима.

Тя каза: „Бях много срамежливо момиче, много мило. Не контролирах ситуацията. Бих ли искал нещата да са различни? Разбира се.

„Но сега мога да се ценя повече за начина, по който преминах през това. Не виждам себе си като жертва.

Филм: Когато беше на 16, тя беше настроена от режисьора Джон Дюйгън, който беше на 39 по времето, когато заснеха „Флирт“ от 1991 г. (Дуйган на снимката през 2004 г.)

Филм: Когато беше на 16, тя беше настроена от режисьора Джон Дюйгън, който беше на 39 по времето, когато заснеха „Флирт“ от 1991 г. (Дуйган на снимката през 2004 г.)

„Бях много срамежливо момиче, много мило. Не контролирах ситуацията. Бих ли искал нещата да са различни? Разбира се“, каза тя пред InStyle в интервю през 2011 г.

„Но сега мога да се ценя повече за начина, по който преминах през това. Не виждам себе си като жертва. Погледнато назад, въпреки че беше законно, защото бях на 16, бях принуден.

По време на първото блокиране на Covid той добави: „Имах много сложни отношения със секса. Сякаш трябваше да даде нещо в замяна на това, че беше забелязан. Хищниците и сексуалните насилници могат да го помиришат от една миля разстояние.

„Имах много трудно време като тийнейджър във филмовия бизнес. Това не е място за млади хора, освен ако майка си е до себе си през цялото време и това не е възможно.

.

Add Comment