Netflix разкрива продължение на осемте силни евро Animation Slate Inc Klaus – Краен срок

оживен Карол, Продължение на номинираните за Оскар клаус, Адаптация на Ричард Къртис тази коледа и неозаглавен проект Уолъс и Громит: Проклятието на хората-зайци Стив Бокс се появява в списък от осем анимационни филма и телевизионни сериали на Netflix.

Стриймърът ще донесе проекти от Обединеното кралство, Испания, Италия и Франция на Международния фестивал на анимационните филми в Анси следващата седмица, тъй като удвоява анимационните проекти.

Превъртете надолу, за да видите пълния списък но водещ на борда е Жар на Клаус от създателя Серхио Паблос и The SPA Studios, епична приключенска история за търсенето на огън от човечеството, разказана през очите на младия Дикика, който се впуска в невъзможно състезание до далечен вулкан, за да извлече скъпоценната искра, която ще спаси племето му.

тогава идва последното Скрудж: Коледна песен адаптация, режисирана от Стивън Донъли, включваща вечната класика, преродена като музикална адаптация с песни на двукратния носител на Оскар композитор Лесли Брикус (Доктор Дулитъл, Виктор/Виктория).

Отбелязване на режисьорския дебют на прочутия ветеран художник по анимация на персонажи Саймън Ото (Как да си дресираш дракон трилогия), от Къртис тази коледа Адаптацията е базирана на неговите бестселъри за деца за любовта, самотата и Дядо Коледа, който прави голяма грешка.

Седемте мечки Кредит: Фоливари

Филмите завършват неозаглавената френска анимация на Box, носителка на Оскар, за Тибълс и неговата банда котки, които са принудени да ходят под прикритие, за да извършат най-големия обир в живота си.

Четирите телевизионни проекта включват свят на човека, по книгите на Къртис Джоблинг и от Италия Магия за русалка.

пълния списък

нови филми

Жар (Испания)

Logline: От носителя на награда BAFTA и номиниран за Оскар режисьор Клаус, Серхио Паблос и The SPA Studios идва Ember, епична приключенска история за търсенето на огъня на човечеството, разказана през очите на младия Дикика, който се впуска в невъзможна надпревара за далечен вулкан, за да извлече скъпоценната искра, която ще спаси нейното племе.

Формат: ръчно нарисуван анимационен игрален филм

Производство: SPA Studios

Скрудж: Коледна песен (Великобритания)

Logline: Продуциран от Timeless Films и Axis Studios и режисиран от Стивън Донъли, вечната легенда за Чарлз Дикенс се преражда в тази свръхестествена, пътуваща във времето музикална адаптация на окончателната коледна история. Със собствената си душа в опасност, на Скрудж му остава само една Бъдни вечер, за да се изправи срещу миналото си и да изгради по-добро бъдеще. С участието на преосмислени песни от легендарната двукратна носителка на Оскар Лесли Брикус OBE, Скрудж: Коледна песен е един за ново поколение, което да пее.

Формат: CG анимационен игрален филм

Производство: Timeless Films и Axis Studios

Календар: декември 2022 г

тази коледа (Великобритания)

Logline: Базиран на най-продаваната поредица от детски книги от носителя на BAFTA и номиниран за Оскар Ричард Къртис (Четири сватби и едно погребение, истинска любов, вчера), сърцераздирателният филм от Locksmith Animation бележи игралния режисьорски дебют на известния ветеран художник по анимация на сюжети и персонажи Саймън Ото (Как да си дресираш дракон трилогия). Тази Коледа следва поредица от преплетени истории за любовта и самотата, семейството и приятелите и Дядо Коледа, който прави голяма грешка, да не говорим за тон пуйки! Никол П. Хърън (уау, замръзнали) и Адам Танди (Същината на въпроса, детектори) са производители.

Формат: CG анимационен игрален филм

Производство: Ключарска анимация

Без заглавие Стив Бокс анимационен филм (Франция)

Logline: От носител на Оскар® и трикратен носител на BAFTA режисьор Стив Бокс (Уолъс и Громит: Проклятието на човека заек) и SUPERPROD Animation, идва оригинален анимационен семеен комедиен филм за кражби, който все още не е озаглавен. Борейки се да се нахрани с печалбите от неговите винаги изобретателни, но неуспешни обири, Тибълс и неговата банда от улични котки са принудени да работят под прикритие, за да извършат най-големия обир в живота си, представяйки се за това, което обичат най-много. презирай: разглезените домашни любимци от предградията.

Формат: CG анимационен игрален филм

Производство: SUPERPROD Animation

НОВА СЕРИА

лоши динозаври (Великобритания/Испания)

Logline: Bad Dinosaurs е първият анимационен сериал от Snafu Pictures, високооктаново вълнуващо пътуване през мезозоя, следващо забавните лудории на семейство Тиранозавър, докато те се сблъскват с изпитанията на живота в праисторическата пустиня, докато са в бягство. от некомпетентни динозаври. . Базиран на поредица от феноменално успешни онлайн късометражни филми, създадени съвместно от ветерана в анимацията Джоел Вейч; Анимацията ще бъде продуцирана от Able & Baker (Love Death & Robots, Dragon Rider), и режисиран от номинираната за Оскар® и многократна носителка на награди Симоне Джампаоло.

Формат: CG анимационен сериал

Производство: Snafu Pictures

магия за русалка (Италия)

Logline: От носител на множество награди създател и режисьор Иджинио Страфи (клуб Уинкс) и отличеното с награда Еми анимационно студио Rainbow/Bardel (Рик и Морти, принц дракон), заедно с високо признатия сценарист Рич Бърнс (Безплатна езда) идва новаторски анимационен сериал за тийнейджърска принцеса русалка на име Мерлинда, която напуска своя подводен свят за непознатата земя отгоре, за да проследи рядък източник на магия, който ще й помогне да се справи със злите сили над вълните и под, които се стремят да я унищожат . Царство.

Формат: CG анимационен сериал

Производство: Rainbow

седемте мечки (Франция)

Logline: Забравете седемте джуджета, идват седемте мечки! Така че, обърнете внимание на Пепеляшка, Червената шапчица и Снежанка, защото това очарователно стадо космати върти объркващо приказките, които смятахме, че знаем. Базиран на всепризнатите графични романи на Емил Браво, „Седемте мечки“ е анимиран от награденото анимационно студио „Фоливари“.

Формат: CG анимационен сериал

Производство: Фоливари. CG анимация от Cube, шоурънър Робърт Варгас

manworld (Великобритания)

Logline: Въз основа на книгите на Къртис Джоблинг, Wereworld е епична фентъзи приключенска поредица, която проследява Дрю Феран, когато той навърши пълнолетие и открива, че е последният в дълга редица върколаци и законен владетел. (макар и неохотен) от земя, управлявана от върколаджии. Дрю трябва да се бори, за да премахне тиранията на Лъвовете и да си върне трона. Режисьор на сериала е Том Брас за Jellyfish Pictures и продуцент от Анджело Абела, Тим Комптън, Къртис Джоблинг и Бари Куин за Lime Pictures.

Формат: CG анимационен сериал

Производство: Lime Pictures (Продуценти) Jellyfish Pictures (Студио)

Add Comment