VeChain става първият официален блокчейн партньор на ниво 1 на UFC

[SAN MARINO & LAS VEGAS—June 9, 2022]— UFC, водещата световна организация за смесени бойни изкуства, и VeChain, водещата в света блокчейн фондация, фокусирана върху устойчивостта, днес обявиха първо по рода си дългосрочно партньорство, което отваря маркетингови пътища за двете марки.

VeChain ще стане първият официален блокчейн партньор на ниво 1 на UFC, осигурявайки на блокчейн фондацията безпрецедентно ниво на интеграция в ключови активи на UFC, вариращи от събития на живо, включително стрийминг и функции за промоция на арената, до оригинално съдържание, разпространявано чрез UFC на популярни цифрови и социални канали.

Чрез широкообхватния глобален отпечатък на UFC, VeChain ще има значителна видимост на марката в приблизително 900 милиона телевизионни домакинства в 175 държави, които получават UFC излъчвания.

„Това е исторически момент, когато VeChain, публичният блокчейн от ниво 1 с най-високо внедрение в предприятията, обединява усилията си с най-бързо развиващия се спорт, за да повиши осведомеността, че блокчейн технологията е от решаващо значение за подпомагане на постигането на големи глобални цели, като например устойчивост“, каза Съни Лу . , съосновател и главен изпълнителен директор на VeChain.

„Това е само началото на многогодишна връзка с UFC и ние наистина очакваме с нетърпение да променим света заедно.”

„VeChain е световно признат лидер в блокчейн технологията и не можем да бъдем по-щастливи да го приветстваме като официален маркетингов партньор на UFC“, каза Пол Асенсио, старши вицепрезидент на глобалните партньорства за UFC.

„Опитът на VeChain в използването на блокчейн приложения в реалния свят, за да помогне на публичния и частния сектор да постигнат целите си за въглеродна неутралност, е усилие, което с гордост подкрепяме. Очакваме с нетърпение да работим с VeChain, за да използваме глобалната популярност на UFC, за да популяризираме положителното послание, че блокчейн технологията може да се използва за защита на нашата среда за бъдещите поколения.

VeChain е пионер в реалните блокчейн приложения с международни офиси в Люксембург, Япония, Китай, Сингапур, Франция, Италия, Ирландия, Сан Марино и Съединените щати.

Силни възможности за независима разработка, съчетани с професионални насоки за съответствие от стратегически партньори PwC и DNV, са накарали VeChain да установи партньорства с много водещи компании, включително Walmart, Bayer, BMW Group, BYD Auto, LVMH и др.

Публичният блокчейн на VeChainThor е уникален с това, че неговите технологии са били комерсиално приети на ниво предприятие и правителство в различни индустрии. Неговата технология има силата да трансформира радикално глобалната икономика чрез значително подобряване на прозрачността и сигурността на данните, като същевременно улеснява безпрецедентното сътрудничество, използвайки „безнадеждни“ данни с активиран блокчейн.

Освен това, VeChainThor включва приложения в индустрии, вариращи от устойчивост, управление на въглерода, верига за доставки и логистика, медицина, енергетика и други.

Интеграции и права за марка

Като първият официален блокчейн партньор на ниво 1 на UFC, VeChain ще получи една от най-дълбоките интеграции в основните активи на UFC на всеки спонсор в историята на UFC. На първо място, VeChain ще притежава официалните титли в класацията на бойци на UFC, UFC Rankings Powered by VeChain.

Тази уникална и нова интеграция дава на VeChain невероятна видимост в предаванията на живо на най-големите UFC събития, техните Pay-Per-Views, както и социалните и дигиталните канали на UFC. Интеграцията също така осигурява на VeChain силна връзка с един от най-важните компоненти на UFC сватовството: рейтингите на бойците.

Известността на VeChain в UFC събития на живо ще бъде подсилена с две допълнителни активации с висока видимост. VeChain ще има марково присъствие в световноизвестния UFC Octagon® на всички 42 годишни събития на UFC и 10-те събития Dana White Contender Series.

VeChain също ще бъде популяризиран на мястото на всички UFC събития, подчертано от динамичното и често брандиране на UFC Fight Deck, пионерските нови LED екрани, които са поставени около октагона и подобряват спектакъла на UFC събитията чрез включване на вълнуващи ефекти. осветление , графика, анимация, видео и др.

В допълнение, UFC и VeChain ще си сътрудничат върху разнообразно оригинално и персонализирано съдържание, включващо таланти и спортисти на UFC, което ще бъде разпространявано в популярни канали на UFC социални медии и дигитални платформи, достигайки до близо 200 милиона фенове по целия свят.

Наред с други активации на марката, UFC също така ще предостави на VeChain уникален достъп до най-съвременните съоръжения на UFC като Performance Institute и APEX за корпоративни дейности и събития, които се случват веднъж в живота, а UFC и VeChain ще партньор за създаване на промоции за лотарии VIP за феновете да присъстват на най-големите събития на UFC.

Спортистите на UFC също ще се възползват, тъй като споразумението предвижда годишен фонд за посланик на марката, който ще предлага значителни платени маркетингови възможности на участващите UFC спортисти.

Активите на марката VeChain ще дебютират тази събота, 11 юни по време на UFC 275: TEIXEIRA срещу PROCHAZKA на закрития стадион в Сингапур. Събитието бележи първото номерирано UFC pay-per-view, което ще се проведе в Югоизточна Азия, а също така включва и първите двубои за UFC шампионата в региона, като световният шампион на UFC в полутежка категория Глоувър Тейшейра се изправя срещу No. 2 Иржи Прочазка и UFC в света в лека категория за жени шампион. Валентина Шевченко се изправя срещу No5 Тайла Сантос.

Относно UFC

UFC е водещата световна организация за смесени бойни изкуства (MMA), с повече от 688 милиона фенове и 198 милиона последователи в социалните мрежи. Организацията произвежда повече от 40 събития на живо годишно в някои от най-престижните арени в света, като излъчва до близо 900 милиона телевизионни домакинства в повече от 170 страни.

Списъкът на атлетите на UFC включва най-добрите в света ММА атлети, представляващи повече от 75 държави. Дигиталните предложения на организацията включват UFC FIGHT PASS®, една от водещите световни услуги за стрийминг на бойни спортове. UFC е собственост на глобалната компания за развлечения, спорт и съдържание Endeavour и е със седалище в Лас Вегас, Невада.

За повече информация посетете UFC.com и следвайте UFC във Facebook.com/UFC, Twitter, Snapchat, Instagram и TikTok: @UFC.

Относно VeChain

Стартирана през 2015 г. като частна консорциумна мрежа, VeChain Foundation продължи да развива публичния блокчейн VeChainThor, EVM-съвместима платформа за интелигентни договори от един слой, адаптивна към широк спектър от нужди в реалния свят. В момента се прилага във веригата за доставки, инициативи за устойчивост, управление на въглеродните емисии, ЦУР, автомобилния сектор, медицината, енергетиката и др.

Уникалният модел с два токена на VeChainThor гарантира ниски и стабилни транзакционни разходи, докато усъвършенстваният консенсусен механизъм за доказване на правомощия гарантира висока производителност, мащабируемост и сигурност с минимална консумация на енергия. Производителността на мрежата до момента е преведена до нулев престой след повече от 3 години непрекъсната работа. Други уникални функции включват делегиране на такси, като потребителите не са обременени с такси за газ, осигурявайки безпроблемно потребителско изживяване.

Технологиите на VeChainThor са зрели и доказани в търговска среда. С бързото приближаване на глобалното масово приемане на блокчейн, VeChainThor изгражда основите на дигиталната икономика.

Опровержение

Цялата информация, съдържаща се на нашия уебсайт, се публикува добросъвестно и само за общи информационни цели. Всяко действие, което читателят предприема по отношение на информацията, намерена на нашия уебсайт, е на свой собствен риск.

Add Comment